Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Αναβάλλονται και οι αγώνες κυπέλλου μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου!



Αναβολή και των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος αποφάσισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Η αναβολή ισχύει μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου και η αιτιολογίας της είναι ανάλογη με την αναβολή της έναρξης πρωταθλήματος...
 
...Η ΕΠΟ όρισε στις 30-31 Αυγούστου να διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες της πρώτης φάσης του Κυπέλλου που αποτελούνται από τα ζευγάρια Παναιγιάλειος - Σπάρτη και ΟΦΗ- Αχαρναϊκός και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου όρισε τους δεύτερους αγώνες. Επίσης προχώρησε σήμερα και στον ορισμό διαιτητών για τους αγώνες. 
Ωστόσο όπως συνέβη και με τον ορισμό Διαιτητών στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έτσι και με εκείνον  στην πρεμιέρα του Κυπέλλου, λίγες ώρες αργότερα εκδόθηκε η απόφαση Κοντονή περί αναβολης.
Η ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, υπέγραψε σήμερα το πρωί απόφαση με την οποία αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι τη 10η Σεπτεμβρίου 2016 η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων Α΄ και Β΄ Εθνικής κατηγορίας (Super league – Football League), αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. Η απόφαση είναι συμπληρωματική εκείνης της 18ης Αυγούστου 2016 και αναμένεται η δημοσίευσή της στο ΦΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου