Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

10ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου που απευθύνονται τόσο σε έμπειρους δρομείς...
...όσο και παιδιά που έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με τον μαζικό αθλητισμό, ενώ θα πλαισιωθεί από ψυχαγωγικές δραστηριότητες. 
Ημέρα κορύφωσης των αγώνων η Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, που θα λάβουν χώρα οι αγώνες των 30 και 10 χλμ ενώ την προηγουμένη θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας των 5 χλμ, ο παραλίμνιος δρόμος «Μαμά – Καρότσι» και ο παραλίμνιος δρόμος για ΑμεΑ.
Εγγραφές μπορούν να γίνουν ηλεκτρονικά στη σελίδα www.ioanninalakerun.gr μέχρι την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου και αυτοπροσώπως, με παράταση μερικών ημερών, στα γραφεία της διοργάνωσης στην οδό Αβέρωφ 3.
Επιπλέον, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου δίνουν ραντεβού γονείς και παιδιά σε δύο δωρεάν αγώνες, ψυχαγωγικού χαρακτήρα 3.600 και 1.600 μ. τρέχοντας και περπατώντας «Στους δρόμους του Νησιού». Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται αυτοπροσώπως στα γραφεία της διοργάνωσης και στο Νησί την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων. Σημειώνεται πως ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (μέχρι 600 άτομα) και πως το αντίτιμο μεταφοράς με τα καραβάκια θα κοστίζει μόλις ένα ευρώ με επιστροφή.
Απαραίτητη είναι ωστόσο και η συμμετοχή δεκάδων εθελοντών, που μέσα από συντονισμό και συνεργασία, φροντίζουν για την άριστη διεξαγωγή των αγώνων. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καινούριο κόσμο και να συμμετάσχουν σε αυτή την εμπειρία δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν τη φόρμα που θα βρουν στο www.ioanninalakerun.gr.
Θα μας τιμούσε ιδιαίτερα η συμμετοχή σας ως αθλητές ή εθελοντές.
Με εκτίμηση εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής
                                                                                                            Η Πρόεδρος                                             Ο Διευθυντής
                                                                                                          Αγνή Δρίμτζια                                        Ηλίας Σπυριούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου