Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣ



Το Τμήμα Μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει τη μεγάλη χαρά να καλωσορίσει στην προπονητική δύναμη των ακαδημιών του την καταξιωμένη στο χώρο της Καλαθοσφαίρισης Βάσω Στάθη!!
Η νέα προπονήτρια που προστίθεται στο ήδη πολύ δυνατό προπονητικό τιμ των ακαδημιών της ομάδας είναι και αυτή...
...Απόφοιτη  του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης), έχοντας ως κύρια ειδικότητα το Μπάσκετ.
Η Βάσω Στάθη είναι επίσης Κάτοχος κάρτας προπονήτριας Α Κατηγορίας του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, υπήρξε αθλήτρια Μπάσκετ επί 11 χρόνια σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες (έχει αγωνιστεί ΚΑΙ στην Α' Εθνική), όπως και Διαιτητής Μπάσκετ Β' Εθνικής Κατηγορίας επί 8 χρόνια.

  *   Το Τμήμα Μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μπορεί να καυχιέται ότι είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ομάδα της περιοχής που έχει στα τμήματα των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ της ΑΥΣΤΗΡΑ Προπονητές που είναι στο σύνολό τους ΟΛΟΙ Καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ΚΥΡΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ και είναι ταυτόχρονα και κάτοχοι κάρτας προπονητή Α' Κατηγορίας του ΣΕΠΚ, προσπαθώντας κατά αυτόν τον τρόπο να προσφέρει στους αθλητές και στις αθλήτριες του Συλλόγου τις αρτιότερες υπηρεσίες εκμάθησης του αθλήματος αλλά και παιδαγωγικής κατάρτισης και ανέλιξης των μελών του!

  *   Για να γίνεις ΚΑΙ ΕΣΥ μέλος της ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Ακαδημιών της ομάδας κ. Αναστασίου Δημήτριο στο τηλ 6973782970.
ΠΗΓΗ         www.fcpasgiannina.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου