Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Εγινε ο αγιασμός στα τμήματα ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


Από τους Πανοσιολογιότατους Αρχιμανδρίτες της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων κ.κ. Χρυστόστομο και  Δ.Δ. Σταυρακίου κ.κ. Θεόκλητο έγινε ο αγιασμός των τμημάτων ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
 Το παρόν από πλευράς...
διοίκησης έδωσαν ο πρόεδρος Χρ. Τσάγκας, ο αντιπρόεδρος Γ. Οικονόμου και ο ταμίας Λ. Μεντής, οι προπονητές κ.κ. Δημητρίου, Στούκας, Μπόλος, Νίτας, Νιτσιάκος και Σκανδάλης και οι περισσότεροι από τους αθλούμενους στις ακαδημίες μας με τους γονείς τους.
 Μετά τον αγιασμό με παραινέσεις και ευχές απευθύνθηκε στους νεαρούς παίκτες ο Αρχιμανδρίτης κ.κ. Χρυσόστομος, μεταφέροντας και τις ευχές του Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου.
 Λόγω προσωρινού τεχνικού προβλήματος στην ιστοσελίδα μας, παρακάτω δημοσιεύουμε το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Χρήστου Καλύβα από www.passprorts.gr, όπου μπορείτε να βρείτε φωτοηγραφίες και βίντεο στη διεύθυνση:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γήπεδο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στο Σταυράκι, ο αγιασμός όλων των τμημάτων για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Χρίστος Τσάγκας, οι προπονητές όλων των τμημάτων ενώ την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκπροσώπησαν οι Γιώργος Ιωάννου και Αλέκος Πότσης και την ΕΠΣΗΠ ο Παναγιώτης Δαβής.
Ο κ. Δαβής στην ομιλία του ευχήθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές καλή χρονιά, τους τόνισε ότι αποτελούν μέλη μιας σύγχρονης ακαδημίας της περιοχής και τους τόνισε ότι στα πρωταθλήματα που θα διοργανώσει η ΕΠΣΗΠ θα προσπαθήσει όλοι να φεύγουν χαμογελώντας στο τέλος κάθε αγώνα.
Ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Γιώργος Ιωάννου μετέφερε τους χαιρετισμούς του προέδρου του ΠΑΣ Γιώργου Χριστοβασίλη, ευχήθηκε υγεία και είπε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να είναι καλοί μαθητές.
ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου