Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Mε την πλάτη στον τοίχο η Κρανούλα



       Μια απρόσμενη (;) εξέλιξη προέκυψε για τη Δόξα Κρανούλας, εξ αιτίας …αμαρτιών του 2013, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν την ομάδα σε κατώτερες κατηγορίες...τη στιγμή που αγωνιστικά προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΗΠ.
      Συγκεκριμένα μια οφειλή στον τερματοφύλακά  της τότε, Τριαντάφυλλο Βασιλειάδη, μπορεί να τη βάλει σε περιπέτειες, ενώ έκθετη είναι και η διοίκηση της τοπικής Ενωσης που επιτρέπει στην Δόξα Κρανούλας να μετέχει ακόμα και στο πρωτάθλημα, τη στιγμή που το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον πρώην παίκτη.
      Ετσι ένα αγκάθι ακόμα, εκτός από αυτό της οφειλής προς το ΙΚΑ, έρχεται να προστεθεί στα προβλήματα της ομάδας της Κρανούλας.

      Με δήλωσή του στο paspartoy o Tριαντάφυλλος Βασιλειάδης υποστήρίζει τα εξής:

     Υπήρξα ποδοσφαιριστης της ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ και απο το έτος  2013 που εκδόθηκε η απόφαση του αθλητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ, η οποία με δικαιώνει,  παραμενω απληρωτος.
 Τονιζω οτι η ΕΠΣΗ (εννοεί την ΕΠΣ Ηπείρου) δεν εφαρμόζει απο τον Οκτωβριο του 2014 την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την ενεργοποίηση ποινών σε βάρος της ομάδας της Κρανούλας και της επιτρέπει να συμμετεχει παράνομα στα πρωταθλήματα της.

Βιογραφικά Στοιχεία

Από τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε την καριέρα του ο Κατερινιώτης, Τριαντάφυλλος Βασιλειάδης, αλλά δεν είχε συμμετοχή στην πρώτη ομάδα. Έπαιξε δύο σεζόν στον Πιερικό (2004-06) και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εθνικό Κατερίνης, Καστοριά, Ποντίους Κατερίνης, Δόξα Κρανούλας. Το καλοκαίρι του 2012 επέστρεψε στον Πιερικό έπειτα από έξι χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου