Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Η ...ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ.

        Εντάξει, οι εκλογές αργούν, κατά πως λέει ο Αλέξης.
        Αλλά τον πιστεύει κανείς ;
        Γιαυτό και στην τοπική Ν.Δ. γίνεται το ...έλα να δεις με τις διεργασίες και τα ονόματα, που ...παίζουν για το τοπικό ψηφοδέλτιο.
       Μια θέση λοιπόν διεκδικούν, πέραν του σίγουρου...
Κ. Τασιούλα, ο Σ. Καλογιάννης (αν δεν πάει κατά Δημαρχείο μεριά),ο Στέφανος Φούσας, που τον στηρίζει πέραν του Αντώνη και ο Θόδωρος Γεωργιάδης, ο Λάμπρος Γεωργόπουλος πρ. Διοικητής του Χατζηκώστα, που είναι επιλογή των Κεντρικών του κόμματός, όπως και ο Γιατρός Σωκράτης Σισμανίδης, με τις διασυνδέσεις στο χώρο, ο Γιάννης Καραμπίνας, που επιμένει για μια ακόμα φορά, ο Ανδρέας Παπιγκιώτης πρ. Αστυνομικός Διευθυντής, με τη μεγάλη εκτίμηση και τις πολλές φιλίες του σε όλους τους πολιτικούς χώρους, ο Χειρουργός Φίλιππας Σιάκος, που όμως ...γλυκοκοιτάζει και προς το Δημαρχείο κι αυτός, ο Κώστας Σιαράβας πρ. Αντιπεριφερειάρχης, Διευθυντής Ι.Κ.Α. και ο πρ. Δήμαρχος Νίκος Γκόντας, που βλέπει ότι η υποψηφιότητα του για το Δημαρχείο περνάει από ...συμπληγάδες !
         Τελευταία πιέζεται από το ...Βλάχικο στοιχείο για ...κάθοδο, ο αγαπητός σε όλο το Νομό Οδοντίατρος Οδυσσέας Πότσης, ενώ μια πιθανή υποψηφιότητα του ...κουμπάρου Νίκου Γερασιμίδη κάνει έξαλλους τους τοπικούς Νεοδημοκράτες. Tέλος οι Χάρης Λαζάνης Δικηγόρος και Γιάννης Μήτσης Πρόεδρος Επιμελητηρίου ...θέλουν αλλά ...δεν μπορούν.
       Για τις γυναικείες υποψηφιότητες τις μεγαλύτερες προοπτικές συγκεντρώνουν η Περιφερειακή Σύμβουλος Νατάσα Τύρου-Ούζα, η Δημοσιογράφος Βίλιαν Στασινού με τη μεγάλη της δημοσιότητα, οι γνωστές για τους αγώνες τους στο χώρο Ελένη Σιάση και Μαίρη Τσιώλη, η γνωστή και λίαν μαχητική Δικηγόρος Μαρία Τσολάκη, ενώ η Γιατρός και πρ. Πρόεδρος της Ν.Ο.Δ.Ε. Μαρία Κεφάλα το...διαπραγματεύεται με την κουμπάρα της Βίλιαν.
    Μεγάλη πίεση δέχεται για να πει το Ναι, ένα όνομα που μπορεί και τη διαφορά να κάνει και πολλά ...κουκιά να προσθέσει. Κι αυτή είναι η καταξιωμένη, σεμνή, αθόρυβη και με μεγάλη προσφορά όχι μόνο στο χώρο της, Γιατρός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Σταυρούλα Τσιάρα.
     Για πέντε λοιπόν θέσεις ανδρών και δύο γυναικών στο ψηφοδέλτιο, θα γίνει η...  σφαγή των αμνών !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου